čtvrtek 12. května 2016

Předplatné Připravto

Předplatné Připravto

Nedávno byla do Připravto přidána možnost nákupu předplatného. V tomto příspěvku si představíme jednotlivé varianty předplatného a rozdíly mezi nimi.


Hobby

Tato varianta je určena pro příležitostné uživatele, kteří nevyužijí plný potenciál Připravto. Jedná se o velmi omezenou variantu

Uživatel může vytvořit pouze jeden produkt (např. skříňku), zvolit materiály ze kterých bude vyrobena a provést cenovou kalkulaci. Také může provést vizualizaci produktů s omezeným rozlišením (800×600 px).

U tohoto typu předplatného není možné vytvořit nářezové plány (kalkulace), výrobní výkresy (v CAD), apod. Tato varianta je zcela bez podpory.

Basic / Start

Tento druh předplatného je určen pro truhláře a stolaře pracující na plný úvazek. Předpokládá se časté využívání webové služby a její možnosti jsou pokročilejší.

Uživatel může vytvářet zakázky, které se skládají z více produktů. Následně pak může vytvořit cenové kalkulace, nářezové plány (optimalizace), kusovníky, vytvářet vizualizace jednotlivých produktů nebo všech produktů obsažených v zakázce. Ty může rozmístit v půdoryse, kde lze zvolit i pohled kamery. Pro vizualizace je dostupné také vyšší rozlišení, lze využít i možnosti "procházky" v 3D scéně. Pro jednotlivé produkty je možné vytvořit výkresovou dokumentaci a stahovat 2D výkresy produktů ve formátu dxf. Uživatel může také využívat editor a API .

Součástí tohoto předplatného jsou denní zálohy zakázek a produktů na 14 dnů. Účet poběží na sdíleném serveru, na kterém může být přihlášeno 15 aktivních uživatelů zároveň. Práce s Připravto bude tedy rychlejší nežli v případě hobby uživatelů, kde počet uživatelů není omezen.

Omezena je však podpora. Uživatel obdrží uživatelský manuál, technickou podporu ve formě aktualizací a může využít komunitní podpory na fóru. Ostatní druhy podpory - emailová, telefonická a vzdáleným připojením je pouze dle možností členů týmu Připravto.

Profi

Tato varianta je určena pro profesionály, kteří zpracují několik zakázek denně. Tato verze předplatného obsahuje dodatečné funkce v návrháři nábytku, které usnadní vytváření produktů, modely pro dekoraci vizualizací, využití obrábění v CAM.

Profesionální předplatné také obsahuje vyšší rozlišení vizualizací (1600×1200 px), služba běží na serveru s max. 8 aktivními uživateli, což zkrátí dobu čekání a odezvy. Rozšířena je zejména podpora, kdy uživatel bude přednostně obsloužen formou telefonické a emailové podpory. 

Enterprise

Předplatné "enterprise" Vám umožní využít Připravto naplno. Nejen, že služba nebude nijak omezena, pro vyšší výkon navíc poběží na samostatném serveru a od týmu Připravto obdržíte prioritní podporu všemi dostupnými prostředky.

Tato verze předplatného počítá s přizpůsobením Připravto "na míru" tak, aby Vám maximálně vyhovovalo. Tato verze obsahuje i modul pro generování kódu pro CNC stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat