úterý 3. května 2016

Novinky v Připravto k 3.5.2016

Novinky v Připravto k 3.5.2016


Vylepšení šablon


Funkce šablony slouží pro rychlé přidávání vytvořených produktů, které stačí pouze upravit podle Vašich požadavků. Vytvoříte takto i složitější produkty, bez potřeby pokročilých znalosti práce s Připravto.

V aktuální verzi byly vylepšeny šablony, ke kterým je nyní také snazší přístup. Do levého sloupce byla přidána nabídka "+ Šablony" (světle modře). Po kliknutí na ní se Vám v dalším okně otevře nabídka dostupných šablon. To výrazně zrychluje přístup k šablonám.

Pro snazší hledání bylo přidáno pole pro vyhledávání (např. podle klíčových slov) jednotlivé produkty byly zařazeny do skupin.

Také byla rozšířena nabídka šablon, která nyní obsahuje veškeré základní produkty.






Šablony můžete nyní také přidávat do veřejné knihovny za pomocí editoru v nastavení.

Další možností nahrání produktu jako neveřejného, což slouží především ke sdílení mezi konkrétními uživateli. Tomu stačí zaslat pouze vygenerovaný odkaz s produktem.




Přepracování informací o službě

Přepracování se také dočkaly Informace o službě a nápověda. Informace o službě naleznete pod modrým otazníkem v pracovním prostředí Připravto.

Do okna nápověda se dostanete odtud nebo můžete kliknout na "Jak začít" na stránce Připravto. Zde najdete základní informace jak službu Připravto používat.






Žádné komentáře:

Okomentovat