úterý 14. června 2016

Novinky v Připravto k 14.06.2016

zd nex (zdnexnet@gmail.com)

Novinky v Připravto k 14.06.2016


Vylepšené nastavení 

 

Největší novinkou je vylepšení nastavení, ve kterém je nyní možné vytvářet profily.Můžete jej využít pro rychlé přepínání mezi profily, např. u různých kvalit vizualizací, optimalizací a nářezovách plánů, stějně jako pro změnu konstrukcí, variant výroby, apod.
Další novinkou je možnost pro cílené vytváření profilu, který bude vždy aktivní při spuštění. Připravto by tedy mělo být schopno vytvořit profil podle vašeho oblíbeného nastavení, které  používáte.


 Vylepšená registrace

 

Vylepšení se dočkala i registrace, kde přibyla možnost volby verze připravto o kterou máte zájem. Tomu by měla odpovídat i zvolená varianta předplatného. Tato novinka má za cíl odlišit hobby uživatele od profesionálu a "nezavalit" nováčky velkým počtem pokročilých funkcí.
  
  
 

Export a import nastavení mezi prohlížeči

 

Nastavení připravto se neukládá na serveru jak by se mohlo na první pohled zdát, ale do Vašeho internetového prohlížeče. Dříve jste se tedy při přeinstalaci prohlížeče nebo počítače nevyhnuli ztrátě nastavení.
Nyní můžete této ztrátě dat předejít exportem nastavení do souboru .py. K tomuto slouží skript, který najdete v nastavení -> doplňy -> utility -> util_export_nastaveni.


Vylepšené moduly



 Velkého vylepšení se dostalo i modulům, které byly navíč rozšířeny o různé utility. Jedná se zejména o pokročilé funkce, které dále zvyšují využitelnost Připravto. Najdete zde např. výše smíněnou utilitu pro expot nastavení z interntového prohlížeče, vytvoření šablony, profilů a mnoho dalších užitečných funkcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat